Get Social With Us

Projectinspiratie opdoen?

Wij zetten uw zintuigen graag op scherp. Kijken, voelen, luisteren, ruiken en proeven. Zelf beleven en ervaren wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van interieur, inrichting en identiteit. Daarom verwelkomen wij u graag persoonlijk in één van onze Studio Senses experience centra. Wel inspireren we u hieronder alvast met een aantal projecten die we gezamenlijk gerealiseerd hebben. Welke stijl spreekt u het meeste aan?

Het Montferland | Zeddam

Het historische pand van Het Montferland is gelegen op een zeer unieke locatie in Zeddam. Door de natuurlijke kleuren en een knipoog naar de omgeving, is het een speels en modern ontwerp geworden. Subtiele elementen in het interieur zorgen voor de onderlinge verbinding van de diverse functies en ruimten binnen het pand. Daarbij correspondeert het met het grootste uitzicht dat Het Montferland te bieden heeft.

Restaurant de Smoezer | Apeldoorn

Restaurant De Smoezer is al ruim 25 jaar een begrip in Apeldoorn. Het markante witte gebouw langs de weg oogt als een warme binnenkomst. Kwaliteit en gezelligheid voor alle leeftijden staat voorop bij De Smoezer. Zodra je binnenkomt voel je dat warme gevoel ook daadwerkelijk. De keuken geeft niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk die warmte. De diversiteit aan gerechten de geursensatie die vrijkomt, zorgen voor een ultieme beleving. De keuken is voorzien van een aantal steamers, veel rvs-maatwerk, een aparte mise en place keuken en een grote rode KOPA. De voorbereidingskeuken biedt de keukenbrigade de kans om alles in rust en met veel licht (grote raampartijen) voor te bereiden zodat ’s avonds de lekkerste gerechten klaar staan. Kortom een goede keuze wanneer goed eten in een stijlvolle omgeving belangrijk is.

Chez Léon | Naaldwijk

Bij C’est bon chez Léon kun je heerlijk genieten in hartje Naaldwijk! Door het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen heeft het restaurant een warme, vriendelijke uitstraling. Hierbij zorgt de open keuken voor extra beleving in het restaurant. Het gehele interieur oogt licht en ruimtelijk, waarbij het terras een verlengstuk is geworden van de ruimte. Onder het genot van een hapje en drankje, zijn wij samen met de opdrachtgevers gekomen tot een ruimtelijk en gezellig design, waarbij buiten en binnen één zijn geworden.

Harbour Club | Rotterdam

In een Rotterdams stadspark staat een ruim honderd jaar oude villa. In deze villa bevindt zich sinds enkele jaren The Harbour Club met een bijzondere ambiance in een unieke omgeving. Van binnen heeft het restaurant een stoere eigentijdse uitstraling. Van Gestel Grootkeukentechniek heeft het restaurant voorzien van een krachtige keuken, waarin gekozen is om de overstap van gas naar inductie te maken. Een omvangrijk project met veel rvs-maatwerk, aanleg van inductiekookplaten en de installatie van koelingen uit het topsegment. Er is speciaal een aparte ruimte met frituur gecreëerd voor de sushi-afdeling. Een echte eyecatcher in het restaurant zelf is de bak met crushed ice waarop de verse vis ligt. Boven deze bak hang het homarium, speciaal voor de kreeften.

Banfi | Zeist

Het interieur van restaurant Banfi staat voor luxe en dat is te merken tot in de kleinste details. Er is gebruik gemaakt van rijke stoffen en hoogwaardige materialen waardoor het restaurant een chique uitstraling krijgt. Bijzondere tegels in de keuken zorgen voor een smaakvol kijkje achter de schermen. Om het restaurant een stoer tintje te geven is er gekozen voor de kleur groen en het materiaal staal. De kleur groen komt in verschillende elementen terug waardoor het interieur van Banfi een geheel vormt. Ook de centrale bar is hier onderdeel van. Het plafond boven de bar is een echte eyecatcher. Deze blikvanger is niet te missen en maakt het restaurant uniek. Het diner wordt een feestje bij het stijlvolle restaurant Banfi.

Sushi Samba | Amsterdam

De eerste Sushisamba opende in 1999 haar deuren in New York. Nu, twintig jaar later, heeft dit unieke concept vestigingen in Miami, Las Vegas, London én Amsterdam. Van Gestel Grootkeukentechniek heeft de keuken van dit sushirestaurant met een bijzondere mix van Japanse, Braziliaanse en Peruaanse keuken en cultuur ingericht. Voor de inrichting van dit restaurant heeft Van Gestel veel maatwerk rvs-keukenmeubilair, soms in afwijkende vormen, geleverd. Een eyecatcher is bijvoorbeeld de ronde sushibar met aan de binnenkant koelvitrines. De sushibar is om de opvallende oranje kunstboom, het handelsmerk van Sushisamba geplaatst. De keuken bestaat uit meerdere keukens; bijvoorbeeld de voorbereidingskeuken en de keuken voor de finishing touch die alleen ’s avonds open is. De Robata Grill is een opvallend element in de keuken. Dit is een grote, open barbecue die op gas én houtskool werkt.