Get Social With Us

Het idee achter Studio Senses

Een uniek experience center voor professionele sfeer- & smaakmakers. Waar specialisten, vanuit verschillende disciplines, gasten graag zelf laten ervaren wat de mogelijkheden zijn op het gebied van interieur, inrichting en identiteit. Van luisteren naar uw wensen tot creatief ontwerp en sterke realisatie. Voor binnen, buiten en in de keuken. Als één gezamenlijk team voor het succes van onze klanten. Dat is het idee achter Studio Senses.

 

Inspirerend & innovatief

Een absolute must see voor iedereen die behoefte heeft aan creëren van een professionele sfeer- & smaakbeleving in hun bedrijf of instelling. Soms voor een volledige projectinrichting. Van idee tot opening. Soms voor een uitgebreide collectie (buiten)meubelen, keukenapparatuur, verlichting en aankleding. En soms aangevuld door extra smaakmakers zoals een sterk koffieconcept, verfrissend wijnconcept of onderscheidende tafelaankleding om een optimale beleving te kunnen ervaren. Altijd inspirerend en innovatief. Net even anders daar streven we naar.

 

Een warm welkom

Een ware beleving voor de horeca, zorg & onderwijs, sport & recreatie, retail, bedrijfsruimtes en architecten. Beleef het zelf. Loop spontaan eens binnen voor een flinke dosis inspiratie. Meld u aan voor één van onze Masterclasses. Of plan een afspraak en laat een persoonlijk belevingsprogramma voor u samenstellen. Onze gastvrije specialisten verwelkomen u graag.

 

De sfeer- & smaakmakers van Studio Senses

De vier vaste experience professionals in Studio Senses zijn: Kaja Interieurs, Van Gestel Grootkeukentechniek, Higold excellent outdoor en HANOS non-food. De overige sfeer- & smaakmakers van Studio Senses zijn: Stackchairs, All Weather Chairs, Fourcroy Wijnen, Distrivers, HANOS+, Coffee Experience, AnyTyme, Ik (k)OOK bewust, Van der Zee en Select by HANOS. Zij brengen diverse werelden samen en geven smaak aan de sfeermakers van onze vaste professionals.

Meer weten over ontstaan van Studio Senses? Klik dan hier voor het verhaal achter Studio Senses.

Sfeer