Get Social With Us

Het idee achter Studio Senses

 

Hét experience center voor professionele sfeer- & smaakbeleving. Waar interieur, inrichting en identiteit centraal staan en specialisten, vanuit verschillende disciplines, gasten graag zelf laten ervaren wat de mogelijkheden zijn op dit gebied. Voor binnen, buiten en in de keuken. Het prikkelen van de zintuigen. Kijken, ruiken, voelen, luisteren, proeven en beleven. Daar draait het om bij Studio Senses!

Kaja Interieurs en Van Gestel grootkeukentechniek zijn partners van Studio Senses. Van luisteren naar uw wensen tot creatief ontwerp en sterke realisatie. Kaja Interieurs geeft sfeer en uitstraling aan het interieur. Van Gestel grootkeukentechniek geeft de keuken de gewenste functionaliteiten en een eigen gezicht.

Als één gezamenlijk team voor het succes van onze klanten. Dat is het idee achter Studio Senses.

De sfeer- & smaakmakers van Studio Senses

De vier vaste experience professionals in Studio Senses zijn: Kaja Interieurs, Van Gestel Grootkeukentechniek, Higold excellent outdoor en HANOS non-food. De overige sfeer- & smaakmakers van Studio Senses zijn: Stackchairs, All Weather Chairs, Fourcroy Wijnen, Distrivers, HANOS+, Coffee Experience, AnyTyme, Ik (k)OOK bewust, Van der Zee en Select by HANOS. Zij brengen diverse werelden samen en geven smaak aan de sfeermakers van onze vaste professionals.

BANFI HEADER
lof_vge_harbour_club_rotterdam_011