Get Social With Us

Masterclass met Jonnie en Thérèse Boer

We kunnen het restaurant van de Librije niet naar Studio Senses halen, maar de passie van de brigade van de Librije wel. En dat is een ware inspiratiebron gebleken voor de 80 aanwezige professionals. Maar waarschijnlijk ook voor u. Daarom delen we de highlights van deze exclusieve Masterclass graag met u.

Alle zintuigen prikkelen!

Dat is het idee achter het nieuwe experience center voor inrichting, interieur en identiteit. Voor binnen, buiten en in de keuken. Een beleving voor elke organisatie of instelling die geïnteresseerd is in het creëren van professionele sfeer- & smaak-beleving. Ruim 5.000 m2 inspiratie en beleving waar het prikkelen van zintuigen centraal staat. Met, door en voor professionals.

Bekijk de video en beleef de impressie van dit unieke initiatief van

Chairs4Chairity

Chairs that create a difference. Dat is het uitgangspunt. Dat is ons verhaal.

Vijf bekende profs hebben zich verbonden aan dit initiatief en zetten zich geheel belangeloos als ambassadeur in voor Chairs4Chairity®. Samen met interieur designer Robert Kolenik ging elk van de chef-koks aan de slag om een geheel eigen stoel te ontwerpen. Een stoel waar op een creatieve wijze meubeldesign en de stijl van de chef-kok samenkomen en resulteren in een verfrissend en uniek eindproduct. 100% van de nettowinst van de opbrengst van de stoelen gaat naar één van de goede doelen. De ontwerpen van elk van de stoelen zijn te vinden op deze website. Binnenkort zijn de stoelen ook te koop via deze site en kan het publiek stemmen op de meest favoriete stoel.

Robert Kolenik

Gerenommeerd zelfstandig interieurontwerper met een authentieke eigen stijl die hij zelf beschrijft als Eco Chic Design. Actief voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

robert-kolenik
comfy

Robert Kranenborg

War Child

finesse

Herman den Blijker

Orange Babies

.

duo

Jonnie en Thérèse Boer

Johan Cruyff Foundation

relax

Jacob Jan Boerma

KIKA

Meer weten over Chairs 4 Chairity?

De Chairs4Chairity® Foundation houdt zich bezig met het ontwikkelen van aansprekende initiatieven, waarin stoelen een sleutelrol vervullen. Dit om funding te genereren voor goede doelen die zich nadrukkelijk focussen op de ontwikkeling van kinderen. Bijvoorbeeld via educatie, gezondheid, voeding of sport.

Studio Senses wenst De Librije veel succes toe op de nieuwe locatie in Librije’s Hotel!

“Anderhalf jaar geleden bespraken wij met elkaar dat het weer tijd is voor een grote verbouwing,

alleen vroegen wij ons af: de verandering die wij voor ogen hebben, willen wij dat hier realiseren of pakken wij het nog een keer revolutionair aan? Wij hebben voor het laatste gekozen. In de huidige Binnentuin van Librije’s Hotel, dat per 20 januari 2015 de nieuwe locatie wordt voor het restaurant en inmiddels is voorzien van een glazen dakconstructie & klimaatbeheersing, zal ook een open keuken en een chefs table komen. Een groot voordeel is ook dat de gasten gaan genieten van een complete Librije-beleving, aangezien alles onder één dak is: de hotelkamers, de winkel en de kook- & wijnschool.”, aldus Jonnie & Thérèse Boer.

JT_Librije